Джесика Алба разкри какъв е пола на третото ѝ дете

...
Джесика Алба разкри какъв е пола на третото ѝ дете
Коментари Харесай

Джесика Алба разкри пола на бебето

Джесика Алба разкри какъв е пола на третото ѝ дете и за задачата употребява обществената мрежа Instagram. Актрисата е щастлива да разгласи, че със брачна половинка ѝ Кеш Уорън ще си имат момченце!

А това е страхотна вест, тъй като семейството към този момент си има две момиченца – 9-годишната Хонър и 6-годишната Хейвън. “Кеш Уорън и аз не бихме могли да бъдем по-развълнувани да обявим, че… #officiallyoutnumbered #babyboy #cantwaittospoilhim #hugsandkissesforlife #soontobemamaofthree”, написа Алба под видео, на което тя и двете ѝ дъщери се забавляват с куп яркосини балони и конфети.

36-годишната Джесика разкри, че е бременна през юли, а малко по-късно чаровната актриса съобщи, че това ще е последното ѝ бебе. Наскоро пък непосредствен до Алба показа, че тя се усеща необикновено по време на бременността си и продължава да поддържа здравословния си метод на живот. Освен, че държала да се зарежда единствено с питателна и витаминозна храна, тя продължавала да върви на йога и да прави продължителни разходки, които явно ѝ се отразяват ужасно на фигурата.

Близък до двойката разкри още, че бременността на Алба не е била изненада. “Винаги са желали да имат трето дете. Това несъмнено беше част от проекта и те просто изчакваха да пристигна точния миг.”

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР