Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път бяха снимани

...
Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път бяха снимани
Коментари Харесай

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път бяха снимани хванати за ръце по улиците на Лондон. Двойката даже скрито координира облеклото си.

Откакто започнаха връзката си през ноември, Джеси Джей и Чанинг Тейтъм не се бяха появявали на открито дружно. До през вчерашния ден, когато ги видяхме на шопинг, хванати за ръка.

Освен по необятните си усмивки и влюбените погледи, двамата си приличаха и по облеклата си. Двойката беше избрала жанр състезателен изискан. Макар и да не е явно в началото, те също по този начин координираха марките на тоалетите си.

Джеси Джей избра комбинацията от бежово и черно, с акцент върху чантичката й на Louis Vuitton. Половинката й беше избрал дънки и тениска на същата марка, внимателно, само че стилно скрита от няколко спомагателни пласта облекла.

Чанинг и Джеси са неотдавна дружно. Това е вторият опит на артиста да открие любовта. Преди той беше женен за Джена Дюан, която е и майка на дъщеричката му.

Техният брак се разпадна единствено 6 месеца преди Тейтъм да стартира новата си връзка. Причината, която той показа тогава беше, че е почнал да пие повече и даже да флиртува с други дами.

Въпреки това обаче Джена не е отрицателно настроена към Джеси Джей и даже я пази в обществените медии.

Снимки може да видите ТУК!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР