Джеръми Хънт отново е разширил схемата за Фонд за подпомагане

...
Джеръми Хънт отново е разширил схемата за Фонд за подпомагане
Коментари Харесай

Бюджет 2024: Схемата за разходи за живот, която дава безплатни ваучери и пари, отново е удължена

Джеръми Хънт още веднъж е разширил схемата за Фонд за подкрепяне на семействата - в още един подтик на разноските за живот за милиони фамилии.

Фондът за подкрепяне на семействата започва за първи път през октомври 2021 година и дава на всеки локален съвет пари в брой, с цел да помогне на семействата, които се борят с разноските за живот. Миналогодишното удължение даде на схемата спомагателни £842 милиона за консумиране сред април 2023 година и март 2024 година Размерът на парите, дадени на всеки орган, зависи от размера и популацията на региона, като по-големите и гъсто обитаеми региони получават повече пари.

Сега той е продължен с още шест месеца, сподели канцлерът Джереми Хънт, когато показа своя пролетен бюджет през днешния ден. В известието за бюджета той сподели, че защото държавното управление „ показва икономическите цели на министър-председателя, в този момент можем да помогнем на фамилиите освен с краткотрайна поддръжка за разноските за живот, само че и с непрекъснати понижения на налозите “.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР