Дженсън Бътън сподели, че когато двамата с Люис Хамилтън са

...
Дженсън Бътън сподели, че когато двамата с Люис Хамилтън са
Коментари Харесай

Бътън: Хамилтън беше странен съотборник

Дженсън Бътън показа, че когато двамата с Люис Хамилтън са били съотборници, му се е сторил " леко чудноват ". Двамата работеха дружно сред 2010 и 2012 година и връзките им очевидно не са били чак толкоз хубави, колкото е изглеждало в профил.
" Лично с мен се държеше добре, не сме имали проблеми, само че просто си личеше, че е леко кисел. Трудно приемаше обстоятелството, че това към този момент е нашият тим, а не неговият. Чисто човешки имахме доста общо между тях. Имахме обща картинг история, а и татко му беше клиент на моя татко. И за разлика от доста други водачи, с Люис не идвахме от изключително богати фамилии. И двамата бяхме постигнали всичко с гений ", споделя Бътън.

" Изкарвахме си добре, когато прекарвахме някакво време дружно, и постоянно заговаряше татко ми. Но в това време имаше и много неловки мълчания и постоянно си мислех: " Какво ли остана премълчано? ". Съжалявах, че без значение от приликите посред ни, по този начин и не станахме другари. Днес е много по-зрял, приказва съвсем като умел политик и е страховит дипломат на спорта ", добави Дженсън.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР