Дженифър Равало, или Джени Суши, стана най-популярната американка в България

...
Дженифър Равало, или Джени Суши, стана най-популярната американка в България
Коментари Харесай

Джени Суши: Шокирах се, когато Кубрат ме целуна

Дженифър Равало, или Джени Суши, стана най-популярната американка в България през последните няколко месеца. Видеоклипът, в който Кубрат Пулев целуна репортерката след своя финален мач против Богдан Дину, обиколи целия свят. В резултат на това българинът получи възбрана да се боксира. Санкцията беше вдигната преди няколко дни.

Веднага след случая България Днес се свърза с Джени Суши, с цел да чуе нейната позиция за случилото се. Американката беше посъветвана от своята адвокатка да не дава изказвания за медиите, до момента в който не минат съвещанията по случая с Кобрата, само че даде обещание да приказва извънредно пред България Днес. Джени Суши даже призна, че е отказала на най-популярния таблоид зад океана - TMZ.

След края на сагата Джени Равало съблюдава своето заричане и описа гледната си точка за събитията единствено и само за читателите на България Днес.

- Г-це Суши, на последното съвещание на калифорнийската комисия Кубрат Пулев на няколко пъти сподели, че съжалява. Приемате ли извинението и смятате ли, че той е прям?

- На първото съвещание, което беше през май, Кубрат се държеше по-различно. Беше с огромен антураж. Приятелката му беше там. Имаше юристи. Мислех, че на първото съвещание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше по какъв начин съм танцувала в скут и по какъв начин съм се забавлявала. Още повече неистини. Той беше осъден, назначиха му курсове за полово посягане и трябваше да заплати санкция. На второто съвещание беше тотално друг. Изглеждаше, че в действителност съжалява за станалото. Но в това време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали действително съжалява за стореното.

- Доволна ли сте от решенията на комисията? Първо за наказването на Кубрат, а по-късно за неговото анулиране?

- Пулев беше осъден за шест месеца, само че по-късно го възвърнаха. Реално глобата бе четири месеца. Заради нея пропусна вероятен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, само че той задоволително дълго беше осъден. Премина курсовете. Плати санкцията и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто съвещание, наподобява, че е изменен. Надявам се да не слушам повече неистини от него и хората му в обществените мрежи.

- Да се върнем към събитията през март. Защо решихте да отразявате галавечерта? Интервюто с Кубрат вашата съществена цел ли беше?

- Аз съм от Калифорния и пребивавам в региона на Лос Анджелис. Работя като суши готвач и имам личен бизнес. Странично от това започнах да пиша през януари за "Вегас спортс дейли ". Покривах шоубизнес в моя регион Калифорния. Всичко, което е в Лос Анджелис, Сан Диего или Ориндж Каунти. Това беше втората галавечер, която отразявах. Имах шанса да направя изявление с различен боксьор - Рико Рамос, който се биеше в подгряващите мачове. Бях акредитирана за кантара и за самата бойна вечер, с цел да взема отзиви от боксьорите. Целта беше да напиша материал за моя вестник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР