Дженифър Пан е родена през 1986 г. в канадско семейство

...
Дженифър Пан е родена през 1986 г. в канадско семейство
Коментари Харесай

Да планираш убийството на родителите си - покъртителната история на една канадка

Дженифър Пан е родена през 1986 година в канадско семейство от азиатски генезис. Раждането и носи доста наслада в фамилията, като то я вижда като бъдеща олимпийска шампионка. Това не е единственото нещо, което възнамеряват за живота на щерка си, само че в отговор тя плете мрежа от неистини и възнамерява да ги убие.
Дженифър не се радва на юношеска възраст като тази на своите съученици, тъй като програмата ѝ включва куп извънкласни действия – пиано, флейта или фитурно пързаляне. Олимпийската фантазия се изпарява, когато скъсва връзки на коляното, споделя испанският вестник " Ел Паис ", представен от БГНЕС.
 Над един век присъда за палач, изнасилил две деца Над един век присъда за палач, изнасилил две деца
Съдия от Манагуа осъди 32-годишен мъж, приет за отговорен за обезчестяване и ликвидиране на две девойки, на 14 и 10 години в северната ча...
Оказва се, че тя фалшифицира оценките си от колежа и изплита същинска мрежа от неистини, в която от време на време сама се оплита. В оркестъра, където свири, среща Даниел и стартират връзка, която, естествено, остава скрита от родителите ѝ.
Родителите желаят Дженифър да учи фармация в Университета Райърсън (Торонто), само че тя е отхвърлена, защото не е приключила лицей: два обстоятелството, които тя фалшифицира с документи за дипломиране и писма за допускане, които са подправени. Както хипотетичния академични заем, който е получила, или стипендията от 2500 евро, която ѝ отпускат. Как прикрива отсъствията? Купуването на учебници и гледането на документални филми я прави да наподобява като студентка по фармация за образец, каквото не е.
Очевидно тя не споделя общежитие със свои колежки, а живее с приятеля си, а когато идва време да се дипломира, измисля хипотетични проблеми с потенциала на хора, които ще бъдат пуснати, тъй че родителите ѝ да не участват на събитието, в което тя, на процедура, не взе участие.
Как оцелява през цялото това време? За фамилията си го направи с помощта на работата си в лаборатория, само че в реалност преподава пиано и работи в ресторант.
 12 000 000 $ за чернокожа, убита при полицейска акция 12 000 000 $ за чернокожа, убита при полицейска акция
Властите в Луисвил, Кентъки се съгласиха да платят 12 000 000 $ на фамилията на Бриона Тейлър - чернокожа жена, убита в дома си...
Цялата картонена къща стартира да се срутва, когато родителите ѝ я заподозират. Те откриват, че не работи в болница, принуждават я напусне работата си и конфигурират GPS в колата ѝ. Това, което не могат да проследят, са проектите, които щерка им има за тях: когато тя възобнови другарството си със съученик от гимназията Андрю Монтемайор, той ѝ споделя, че желае да убие татко си и тя си помисля да направи същото. Той не съумява, защото наетия от него наемен палач си потегли с 1275 евро, които му е платил, с цел да свърши работата.
По-късно Дженифър се връща при Даниел и дружно намират човек, на който оферират да извърши закононарушението за 8 500 евро. Така на 8 ноември 2010 година Дженифър отворя вратата на къщата за нападателите и гаджето си: те завързват семейство Пан и извеждат момичето горе. На долния етаж е осъществено закононарушението, при което майката губи живота си, само че бащата оцелява.
Когато се разсънва от кома, съмненията на управляващите се удостоверяват... макар че Пан твърди, че страда от меланхолия и е възнамерявала гибелта си, а убийците се объркват и атакуват родителите ѝ, е приета за отговорна и наказана на пожизнен затвор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР