Дженифър Лорънс прави дебюта си на голям екран с Игрите

...
Дженифър Лорънс прави дебюта си на голям екран с Игрите
Коментари Харесай

Когато Дженифър Лорънс е изгубила контрол над себе си

Дженифър Лорънс прави дебюта си на огромен екран с " Игрите на глада ", само че огромният ѝ пробив в кариерата идва след премиерата на " Наръчник на оптимиста ". Филмът, който излиза през 2012 година, носи първия ѝ Оскар.
 Дженифър Лорънс, спонтанните аборти и какъв брой деца е изгубила актрисата
Колко деца е изгубила Дженифър Лорънс

Актрисата намерено за абортите

И даже в този момент, десетилетие по-късно, актрисата признава, че към момента не може да повярва, че спечелването на премията въобще ѝ се е случило.

В последното си изявление по време на Лондонския кино фестивал, Дженифър Лорънс разкрива, че към момента в ранния интервал от актьорската си кариера, когато първият филм " Игрите на глада " е постигнал забележителен триумф, се е чувствала като че ли е изгубила надзор над себе си.
 Снимка 590635

Чак откакто е спечелила първия си Оскар обаче, е съумяла да " си върне юздите ". Самата Дженифър изяснява, че в този момент към този момент се усеща по този начин, като че ли най-сетне е съумяла да възвърне себе си и кариерата си. Поне по личната си преценка. А ние ѝ се доверяваме изцяло, тъй като тя сподели по какъв начин може добре да се оползотвори времето през пандемията.
 Causeway, Дженифър Лорънс, Брайън Тайри Хенри и филмов откъс на драмата на Apple TV+
Дженифър Лорънс се бори с кошмарите от предишното

Трейлър на Causeway

Тогава филмът, по който още от 2019 година работеше Дженифър Лорънс, Causeway, беше спрян, а актрисата се оказа в интервал на застой. През тези съвсем три години обаче тя обърна повече внимание на персоналния си живот. Тя се ожени за Кук Марони и роди първото си дете, напомнят от Vanity Fair.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР