Дженифър Лорънс е една от най-талантливите актриси на сегашната филмова

...
Дженифър Лорънс е една от най-талантливите актриси на сегашната филмова
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс и как се поддържа във форма без диета

Дженифър Лорънс е една от най-талантливите актриси на сегашната кино сцена, а с помощта на възприятието си за комизъм е и една от най-обичаните звезди.

Изборът й на тоалети и грим също постоянно приковава вниманието по време на публични събития. Тя несъмнено има користолюбие към стегнати и изрязани рокли, които стоят отлично на тонизираната й фигура. Всичко това демонстрира, че Дженифър се усеща доста добре в личната си кожа - предизвикателство, което обаче тя не е постигнала посредством ограничаващи диети.

Всъщност, звездата разкрива, че не е в положение да наложи несъгласие върху някои ястия, известни с високото си калорично наличие. Напротив, Лорънс избира да тренира доста по-усилено във фитнеса, само че да продължава да се любува на пристрастеността си към храната, пишат от Hola.

" Не ми харесва, когато хората споделят, че не могат да ядат това и това. Не съм строга в диетата си: в случай че желая парче пица, взимам си ", споделя Дженифър и прибавя, че в грижата за външния си тип е намерила опция на диетата, която ѝ разрешава да не се лимитира.

" Тренирам повече от нормално, тъй като желая да се видя по избран метод и желая облеклата ми да ми стоят по избран метод. " За да реализира това, звездата разчита на кардио извършения и пилатес - дисциплини, с които човек тонизира мускулите, до момента в който губи тегло.

Изборът на актрисата за кардио извършения е съвършен, защото оказва помощ да се отстраняват мастните натрупвания в тялото, да понижи тежестта си, като в същото време усилва физическата си устойчивост.

Що се отнася до пилатеса, това е дисциплинираност, която укрепва най-много региона на торса и коремните мускули, задните елементи и бедрата. Движенията покачват гъвкавостта, потенциала на белите дробове, концентрацията, издръжливостта и усъвършенстват стойката на тялото.

С дълготрайно упражняване на пилатес получаваме по-оформена и тънка фигура, а в композиция с кардио извършения ще реализираме подобен тип на тялото, какъвто има Дженифър Лорънс, и то без да се тормозим за калориите във всяко едно ядене. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР