Дженифър Лопес се появи на корицата на юлския брой на

...
Дженифър Лопес се появи на корицата на юлския брой на
Коментари Харесай

Дженифър Лопес със секси фотосесия за Vogue

Дженифър Лопес се появи на корицата на юлския брой на Vogue Мексико. Певицата и актриса взе присъединяване в секси фотосесия за латиноамериканската версия на известното фешън издание, а фотограф беше Норман Жан Рой.

Във фотосесията, която се състоя в студио в Лос Анджелис, Джей Ло театралничи в тоалети на Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Chanel, Dior, Gabriela Hearst и с бижута на Bvlgari и Messika.

В изявление за изданието актрисата си спомня за първата си огромна роля във кино лентата " Селена ", който ѝ печели популярност през 1997 година и ѝ вещае блестяща кариера. Но вместо това Лопес се оказва пленник на героинята си и за дълго време получава ролята на " типична латиноамериканка ". По-късно Дженифър стартира да бъде по-селективна в избора си на работа, като отхвърля еднотипни оферти.

" Мисля, че [в началото] получавах единствено функции, в които се изискваше акцент. А по-късно нещата последователно се трансформираха, тъй като аз държах на мнението си. Исках просто да играя " момиче ", а не съответно латиноамериканка: знаете ли, даже не ме интересуваше каква е семейството или името на героинята ".

Първата такава работа и пробив, при който режисьорите подценяват мексиканския генезис на актрисата, е " Сватбеният сътрудник " с Матю Макконъхи. " Обикновено в тази роля бихте видели Мег Райън, Сандра Бълок или Джулия Робъртс. Но незабавно откакто това се случи, незабавно откакто получих тази роля, мисля, че нещата в действителност се трансформираха ".

Дженифър Лопес добавя, че е била очевидец на разцвета на латиноамериканската известност и по какъв начин тя и сътрудниците ѝ сполучливо са завладели международния шоубизнес при започване на 90-те години на предишния век - нещо, което преди този момент не са могли да реализират изцяло.

" Спомням си, когато започнах и тогава Рики Мартин и Шакира си пробиваха път на британския пазар и какъв брой ужасно беше! Това ни даде доста известност, която продължава и до през днешния ден. Да виждаш и чуваш, че испанската музика е сполучлива по целия свят, е вълнуващо. Мисля, че изживяваме доста мощен миг "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР