Дженифър Лопес разгорещи феновете си, като сподели снимка и кратко

...
Дженифър Лопес разгорещи феновете си, като сподели снимка и кратко
Коментари Харесай

Дженифър Лопес на 51 - гола и супер секси

Дженифър Лопес разгорещи почитателите си, като показа фотография и малко видео, на които е чисто гола. И би трябвало да признаем, че 51-годишната певица наподобява феноменално секси.
По този метод Джей Ло анонсира излизането на новата си ария " In the Morning ", което би трябвало да се случи на следващия ден, 27 ноември.
На фрагментите изпълнителката носи само диамантения годежен пръстен от Алекс Родригес, с който трябваше да се оженят тази година, само че анулираха сватбата поради пандемията от ковид.

Фотосесията е снимана от известното фотографско дуо Мерт Алас и Маркус Пигот и стана шлагер в обществените мрежи. Причината? Лопес може да е към този момент над 50, само че има супер тяло, на което доста биха завидели. Тя поддържа фигурата си с постоянни тренировки и уравновесено хранене, като преди време призна, че не е срещу някои жигосани лакомства.
По-рано Дженифър показа и друго видео в Instagram, промотиращо личната ѝ козметична линия " Jlo Beauty ", която би трябвало да бъде пусната в продажба на 1 януари 2021.
" Красотата е в това да бъдеш неограничен и мощен... Това е да осъзнаеш личната си стойност ", написа звездата в обществената мрежа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР