Дженифър Лопес представи колекцията на своята марка дрехи и обувки

...
Дженифър Лопес представи колекцията на своята марка дрехи и обувки
Коментари Харесай

Дженифър Лопес рекламира с фотосесия модната си марка дрехи

Дженифър Лопес показа сбирката на своята марка облекла и обувки JLo Jennifer Lopez в съдействие с комерсиалната верига Revolve. Актрисата и певица се изяви като модел за лятната линия, която към този момент е в продажба, заяви Variety.


В сбирката на J Lo доминират ярките рокли с доста ресни, цветни щампи, пера, пайети и други украшения, както и сандали на висок ток. Певицата разгласява фотоси от фотосесията на акцията и в персоналния си Instagram.

Дженифър Лопес е сполучлива бизнесдама от доста години. Звездата има продуцентска компания, кубинския ресторант Madre " s в Пасадена в Калифорния, а първият основан от нея парфюм - Glow by J.Lo, пуснат на пазара през 2003 година, е най-продаваният парфюм в продължение на няколко месеца.

Наскоро Лопес разгласи стартирането на пазара на личната си марка коктейли с ниско наличие на алкохол Delola, което провокира рецензии от страна на почитателите. Певицата не използва алкохол от доста години, а поради промотирането на спортни занимания и здравословен метод на живот пиенето на алкохол не се вписва в нейния имидж. Освен това почитателите считат, че е несвоевременно да се занимава с алкохолен бизнес, когато брачният партньор на Дженифър - Бен Афлек, дълго се лекува от алкохолна взаимозависимост. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР