Дженифър Лопес обяви предстоящото издаване на новия си албум, първият

...
Дженифър Лопес обяви предстоящото издаване на новия си албум, първият
Коментари Харесай

Дженифър Лопес обяви излизането на нов албум

Дженифър Лопес разгласи идното издаване на новия си албум, първият от девет години. Дискът се споделяше This Is Me… Now по прилика с различен албум на звездата – This Is Me…Then , публикуван преди 20 години.

За множеството от почитателите на певицата новината не бе изненада - оня ден Лопес изтри всички изявления от Инстраграм и клиентите й незабавно заподозряха, че това е загряване преди значимо известие. Те се оказаха прави - звездата разгласява видео, в което нейна фотография от корицата на This Is Me...Then се трансформира в Дженифър през 2022-ра.

This Is Me…Then излезе в интервала на първия годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек, който не приключи със женитба, както знаем. Тогава Афлек взе участие във видеото към основния сингъл на записа на Jenny From the Block, а песента Dear Ben също е отдадена на него.

Албумът This Is Me… Now, който ще излезе през 2023 г ., ще включва нови песни за Бен, който след 20 години въпреки всичко стана брачен партньор на Дженифър. Включително тези композиции Dear Ben pt. II и Midnight Trip to Vegas, който се отнася до тайната женитба на Лопес и Афлек в Лас Вегас. Общо албумът ще се състои от 13 песни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР