Дженифър Лопес иска тя и съпругът ѝ Бен Афлек да

...
Дженифър Лопес иска тя и съпругът ѝ Бен Афлек да
Коментари Харесай

Джей Ло иска от Бен Афлек да си сложи ботокс

Дженифър Лопес желае тя и брачният партньор ѝ Бен Афлек да наподобяват като „ мощната двойка на Холивуд “, като го предизвиква да си постави ботокс.

Вътрешен източник разкри пред списание „ Heat “, че актрисата от " Омъжи се за мен " се грижи за себе си, с цел да поддържа стандарт, и счита, че звездата от " Арго " би трябвало да направи същото.

" Джен счита, че Бен е най-красивият мъж на света, само че че той е трябвало да стартира тези процедури преди години ", споделя вътрешният източник. " Тя счита, че той се нуждае от внимателно количество пълнител, с цел да изглади тези патешки крачета, и от ботокс, с цел да омекоти набразденото си чело - а лифтингът на лицето може би е добра концепция. Тя явно го обича без значение от всичко, само че се майтапи, че няма да е зле, в случай че и двамата се придържат към безконечната младост ", добави източникът.

Вътрешният източник съобщи, че Джей Ло желае те " да наподобяват като „ крал и кралица на Холивуд “ - а това значи да се обличат по отговарящ метод и да се грижат за себе си по съответния метод ".

Източникът добави, че самата Лопес тонизира тялото си, както я е помолил Афлек.

" Но Бен е тежък пушач, който е живял на ръба и не е полагал такива грижи за себе си, и суровата действителност на това стартира да се демонстрира. Той към този момент е свалил килограми, улегнал е и в този момент води надалеч по-чист и здравословен метод на живот, в сравнение с преди Дженифър “, приключва източникът. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР