Дженифър Лопес има много таланти. Певица с десетки световни хитове,

...
Дженифър Лопес има много таланти. Певица с десетки световни хитове,
Коментари Харесай

Джей Ло отново влиза в екшъна

Дженифър Лопес има доста гении. Певица с десетки международни шлагери, сполучлива бизнес дама със лична козметична линия, актриса. В последното сме привикнали да я виждаме най-вече в сантиментални комедии, само че Джей Ло може и да е екшън героиня.
 За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят дружно по кино лентата Unstoppable
За първи път от 20 години - Дженифър Лопес и Бен Афлек работят дружно по филм

Време беше

Помним я като такава в " Извън надзор " с Джордж Клуни, а в този момент ще можем да я забележим още веднъж във вихъра на гонене, пердах и смъртоносни битки в новия филм на Netflix The Mother.

В него 53-годишната Лопес играе наемна килърка, която е принудена да изостави новороденото си бебе, с цел да го защищити. Случка от предишното й е спечелила смъртни врагове, които не биха пощадили и дете.

12 години по-късно обаче те въпреки всичко откриват щерка й и само тя би могла да я избави от ръцете на убийците. От филмовия откъс виждаме, че темпото на кино лентата няма да ни остави да скучаем, а Джей Ло наподобява удивително, както постоянно.

Освен нея във кино лентата на режисьорската Ники Каро ще забележим Джоузеф Файнс, Пол Рачи, Гаел Гарсия Бернал, Омари Хардуик.

Премиерата на The Mother е на 12 май по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР