Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак в Лас Вегас

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак в Лас Вегас
Коментари Харесай

Jlo: JAff e новото ми име, оженихме се

Дженифър Лопес и Бен Афлек подписаха брак в Лас Вегас три месеца откакто се сгодиха още веднъж и 20 години откакто артистът за първи път коленичи.

52-годишната актриса от "Селена " удостовери, че са си споделили "да " в осведомителния бюлетин On The JLo, където показа детайлности за интимната им женитба, състояла се в дребния бял брачен параклис.

Информационният бюлетин беше подписан с "Госпожа Дженифър Лин Афлек " и включваше откровени селфита на младоженците и видеоклипове, на които двойката се приготвя за специфичния си ден, в това число един, на който Бен се приготвя в банята на параклиса, и фотоси на Джей Ло в сватбената ѝ рокля.

Ние го направихме. Любовта е красива. Любовта е добра. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години пациент ", написа тя в обявата си.

От Службата за вписвания на окръг Кларк излиза наяве, че попзвездата ще промени името си на "Дженифър Афлек " Брачното удостоверение обаче към момента не е подадено
Двойката шокира почитателите си предходната година, като възобнови романтиката си 17 години след несполучливия си годеж.

Лопес удостовери годежа им с видео, на което се възхищава на зеления си годежен пръстен през април 2022 година

Афлек за повторно се насочва към олтара, а Лопес за четвърти път.





създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР