Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание

...
Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание
Коментари Харесай

Красива любовна история: Дженифър Лопес говори за връзката си с Бен Афлек

Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание. Пред изданието тя за първи път приказва намерено за възродената си обич с Бен Афлек. Събирането на светската двойка беше измежду най-значимите събития за последната година в света на шоубизнеса.

" Аз съм огромна късметлийка, усещам се толкоз щастлива и горда ,

че съм с него. Това е красива любовна история, в която получихме втори късмет ", споделя певицата.

Любовта на двамата стартира през 2002 година, само че две години по-късно влюбените анулираха годежа си. След раздялата Лопес се омъжи за Марк Антъни и от брака с него се родиха близнаците Макс и Ема (днес те са към този момент на 13 години). А Бен Афлек има три деца от някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър: 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 9-годишният Самюъл, написа БГНЕС.

Днес Джей Ло има вяра, че времето, когато са били разграничени, и житейските им прекарвания са им помогнали да възобновят връзката си.

"Страхотно е, тъй като въобще не е това, което беше преди доста години. Сега в него има доста повече признателност. Когато намериш някого и в действителност го обичаш, получаваш втори късмет... Това в действителност е рядко, скъпо и красиво нещо и ние не го одобряваме за даденост ", призна Лопес.

Певицата означи още, че Афлек е приключил страхотна работа, с цел да стане най-хубавият сътрудник.

"Толкова се гордея с него, толкоз се гордея с индивида, в който се трансформира, който съм следила отдалеко. Честността един към различен, любовта е в основата на всичко ", показа звездата.

Приказките от действителния живот могат да бъдат "сложно нещо ", позволява още Лопес, само че тя към момента е има вяра в любовта.

"Това, което мога да науча децата си, е, че същинската обич съществува ",

споделя тя. "Някои неща могат да бъдат вечно, само че това не значи, че ще се движат по права линия ".

Миналата година се появиха клюки за годежа на двойката, само че към този момент звездите не са коментирали това. Източници настояват, че Бен и Дженифър имат доста хармонични връзки, децата им от предходни бракове се схващат добре между тях, а Лопес е построила положителни връзки с някогашната брачна половинка на Афлек.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР