Дженифър Гарнър и Бен Афлек може и да си останат

...
Дженифър Гарнър и Бен Афлек може и да си останат
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър и Бен Афлек остават женени

Дженифър Гарнър и Бен Афлек може и да си останат женени, защото не вършат нищо, с цел да продължат развода си.

Запознати разкриват, че двойката въобще не е спазила протокола и има огромна възможност съдът да закрие делото, написа E!News.

Джен и Бен подадоха молба за бракоразвод през 2015 година след 10-годишен брак. След това обаче двамата поддържат превъзходни връзки поради трите си дъщери. Оказва се, че това е задоволително, с цел да не положат никакви старания да следват правосъдните нареждания по развода.

Гарнър неотдавна получила трето увещание, да внесе документи в съда и да даде за автограф сходни на Бен. В случай, че това не се реализира съдията може да приключи делото за бракоразвод заради липса на добра обосновка.

По закон бракоразводните каузи нямат период, само че в случай че нямат развиване в границите на две години, могат да бъдат отстранени.

Близки до двойката споделят, че актьорите не бързали с развода, защото сега са намерили идеалният метод да запазят връзките си и да си поделят грижите на децата, като по едно и също време всеки води собствен живот. Гарнър към момента е сама, само че наподобява щастлива, до момента в който Афлек неотдавна заживя с гаджето си – продуцента Линдзи Шоукъс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР