Дженифър Анистън винаги е имала имиджа на миловидна, симпатична и

...
Дженифър Анистън винаги е имала имиджа на миловидна, симпатична и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън иска да удари някой в лицето

Дженифър Анистън постоянно е имала имиджа на миловидна, симпатична и постоянно усмихната жена, която доста би желал да ти бъде другарка.

И тя като всички нас е имала от тези моменти, в които доста, но в действителност доста ти се желае да удариш някой в лицето. При това да го удариш по този начин, че в действителност да го заболи.

В изявление за списание InStyle актрисата, която при започване на тази година се раздели със брачна половинка си Джъстин Теру, съобщи: „ Добре, дано да бъдем почтени. Имала съм моменти, когато в действителност съм желала да фрасна някого. Но е единствено фикция. Колкото и да ми се се е желало, не мисля, че в миналото бих могла в действителност да го направя “.

Според нея гневът не е нещо неприятно, даже може да бъде здравословен в избрани количества и когато не е ориентиран към лицето на индивида насреща.

„ Боксът е прелестен метод да изкараш експанзията си. Тогава може да си представиш по какъв начин удряш някой в лицето, без в действителност да му го причиняваш. Но пък се разтоварваш от цялата полуда и гадости, които те заливат денем “, показа още Анистън, която краси корицата на септемврийския броя на списанието.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР