Дженифър Анистън пусна свой гол портрет на търг, за да

...
Дженифър Анистън пусна свой гол портрет на търг, за да
Коментари Харесай

Гола снимка на Дженифър Анистън отива на търг

Дженифър Анистън пусна собствен гол портрет на търг, с цел да помогне за събирането на пари за облекчение от ковид , оповестява „ Индипендънт “.

Актрисата заяви новината в профила си в Инстаграм, като показа видео на фотографа Марк Селиджър, работещ в тъмна стая върху емблематичния фотопортрет, който той снимал през ноември 1995 година
               

A post shared by (@jennifer.aniston.fan_) on May 30, 2020 at 11:16am PDT

Черно-бялото изображение, на което Анистън театралничи гола с кръстосани крайници, е снимано от Селиджър , откакто той е назначен да снима актьорския състав на „ Приятели “ година след стартирането му.

Засега най-високата оферта за актовата снимка е $6500.

Скъпи мой другари, @markseliger си партнира с @radvocacy и @christiesinc, с цел да продаде 25 свои портрети - в това число моя - за облекчение на следствията от COVID-19 “, написа Анистън в Инстаграм с публикуването на клипа.

100% от приходите от продажби на този портрет ще отидат в @NAFClinics, организация, която обезпечава гратис коронавирусно тестване и грижи в цялата страна за недооценените медици. Благодаря ти още веднъж, Марк, че ми разреши да бъда част от това ", написа актрисата.
               

A post shared by (@jenniferaniston) on May 30, 2020 at 8:19am PDT

Публикацията на Анистън, която от този момент е получила повече от един милион лайкове, е обсипана със известия за поддръжка от нейни почитатели и другари звезди, в това число актрисата Рита Уилсън, която написа: „ Красива фотография! Красива мацка ”.

Дженифър Гарнър прибавя: " Страхотно, благодаря ти! "

Говорейки за търга, на който ще бъдат продаден и 25-те портрета на звезди , фотографът Селиджър показа, че е знаел, че Анистън ще стане " звезда ".

„ Още от първия път, когато видях Дженифър Анистън, разбрах, че тя ще бъде огромна звезда “, сподели той. „ Веднага след фотосите предложих Дженифър за корицата на списание „ Ролинг Стоун “, което несъмнено, стана факт. Оттогава работихме доста пъти дружно - тя е необикновено лоялна и все по този начин прелестна като първия път, когато я срещнах. "

Други портрети на звезди в онлайн търга, който завършва на 12 юни, са тези на Леонардо ди Каприо, Опра Уинфри, Брад Пит, Били Айлиш и Лени Кравиц.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР