Дженифър Анистън, не съжалява, че няма деца и не се

...
Дженифър Анистън, не съжалява, че няма деца и не се
Коментари Харесай

Дженифър Анистън не съжалява, че няма деца

Дженифър Анистън, не съжалява, че няма деца и не се усеща отговорна за това. Актрисата отхвърли да е "тъжен и бездетен човек " и съобщи, че е работила прекомерно настойчиво, с цел да бъде редуциран животът ѝ единствено до това, съобщи Асошиейтед прес.

"Аз съм в интервал, когато не съм сигурна какво върша. Като на кръстопът съм, пробвам се да схвана какво ме въодушевява същински. Това, което преди ме интригуваше, към този момент не го прави... Най-голямото ми предизвикателство в този момент е да схвана от какво сърцето ми стартира да пее ", призна актрисата.

Дженифър Анистън описа, че целите ѝ са се трансформирали след сватбата ѝ с Джъстин Теру предходната година.

Затова, в случай че се откъсва от брачна половинка си поради фотоси, ролята би трябвало да си коства, написа ПИК. Тя е уверена, че най-сетне е намерила "точния човек за нея ".

"Защо той е точният човек за мен? Знам единствено, че се усещам изцяло гледана и обожавана, без значение в какво положение... по този начин демонстрирам най-хубавото от себе си, тъй като толкоз доста го обичам. Той е толкоз добър човек ", сподели Анистън.

Въпреки че е щастлива в сегашната си връзка, Дженифър Анистън изясни, че е почувствала потребност да отговори на всички, които подлагат на критика решението ѝ да няма деца или по какъв начин наподобява. Тя направи това в публикация за Хъфингтън пост през юли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР