Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери

...
Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери
Коментари Харесай

Приятели пият кафе с фенoве за благотворителност - slava.bg

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър пускат в продажба билети за специфичното си събиране във връзка „ Приятели “.

Епизодът, който трябваше да бъде излъчен през май, ще съставлява дълго изявление със звездите от ситкома, в границите на което те ще си спомнят за положителните остарели времена.

Общо шест късметлии ще могат да закупят пропуските, а средствата от тях ще отидат в помощ на организации, борещи се с рецесията към COVID-19. Освен, че ще имат шанса да видят любимците си онлайн, запалянковците ще могат да изпият и по едно кафе с тях в фамозното кафене от сериала - Central Perk. Билетите ще бъдат продавани на търг, излиза наяве от изказване на екипа на „ Приятели “.

Припомняме, че коронавирусът отсрочи премиерата и на специфичния епизод на комедията, която трябваше да се състои със стартирането на стрийминг платформата HBO Max. Все още няма изясненост по отношение на по кое време ще бъде сниман или излъчен планът, като клапата се чака да щракне най-рано през май.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР