Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от

...
Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от
Коментари Харесай

Режимът за младост на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от 10 години, а The Morning Show ги направи и сътрудници в сериал, който чакаме с интерес.

Като звездни приятелки, двете дами постоянно обменят препоръки и опит, имат и сходни привички. Сред тях е и методът, по който поддържат форма.

Докато някои техни колежки разчитат най-вече на пластични хирурзи и разнообразни процедури, то Анистън и Уидърспун се стремят по допустимо най-естествен метод да запазят младежкия си тип .
 Снимка 449002

50-годишната Джен и 43-годишната Рийз следват прецизно режим, който включва 16 часа от денонощието недояждане , всекидневен банкет на зелени сокове и смутита и усилени тренировки шест пъти в седмицата .

Актрисите въпреки всичко си разрешават и по един ден за провинения. Но даже и в него Анистън не минава без обичания си сок от целина. Именно с него и с едно кафе стартират сутрините на звездата от " Приятели ". И тя, както и колежката й, не закусват , с цел да могат да съблюдават 16-часовото самоограничение, написа Daily Mail.
 Снимка 449000

Джен е тази, която е запалила Рийз по този режим, за което си печели безкрайните й благодарности. Основната разлика сред двете обаче е, че звездата от " Приятели " обича да си поспива до 9 и нещо, до момента в който колежката й става няколко часа по-рано поради сина си. И двете обаче избират да упражняват заран.
 Дженифър Анистън и една детска фотография в профила ѝ в Instagram
Игричките на Дженифър Анистън

Как актрисата се забавлява в Instagram

Самата Анистън прави огромната смяна в метода си на живот преди няколко години, като допреди това се придържа към концепцията за пет дребни хранения дневно, само че без да реализира търсения резултат. Днес и тя, и Уидърспун наподобяват ужасно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР