Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от ...

Режимът за младост на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.


Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са приятелки от повече от 10 години, а The Morning Show ги направи и партньори в сериал, който чакаме с интерес.

Като звездни дружки, двете дами често обменят съвети и опит, имат и сходни навици. Сред тях е и начинът, по който поддържат форма.

Докато някои техни колежки разчитат предимно на пластични хирурзи и различни процедури, то Анистън и Уидърспун се стремят по възможно най-естествен начин да запазят младежкия си вид.
Снимка 449002

50-годишната Джен и 43-годишната Рийз следват стриктно режим, който включва 16 часа от денонощието гладуване, ежедневен прием на зелени сокове и смутита и усилени тренировки шест пъти в седмицата.

Актрисите все пак си позволяват и по един ден за прегрешения. Но дори и в него Анистън не минава без любимия си сок от целина. Именно с него и с едно кафе започват сутрините на звездата от "Приятели". И тя, както и колежката й, не закусват, за да могат да спазват 16-часовото въздържание, пише Daily Mail.
Снимка 449000

Джен е тази, която е запалила Рийз по този режим, за което си печели безкрайните й благодарности. Основната разлика между двете обаче е, че звездата от "Приятели" обича да си поспива до 9 и нещо, докато колежката й става няколко часа по-рано заради сина си. И двете обаче предпочитат да тренират сутрин.
Дженифър Анистън и една детска снимка в профила ѝ в Instagram
Игричките на Дженифър Анистън

Как актрисата се забавлява в Instagram

Самата Анистън прави голямата промяна в начина си на живот преди няколко години, като допреди това се придържа към идеята за пет малки хранения на ден, но без да постига търсения ефект. Днес и тя, и Уидърспун изглеждат страхотно.

Източник: lifestyle.bg