Джена не поддържа никакви контакти със сестра си Борислав от

...
Джена не поддържа никакви контакти със сестра си Борислав от
Коментари Харесай

Семейни драми тормозят Джена! Ето защо певицата се изпокара с най- близките си:


Джена не поддържа никакви контакти със сестра си Борислав от няколко години. Фолк певицата я изхвърлила тотално от живота си, като даже не я поканила на сватбата си.

Джена се изпокара грубо със сестра си преди четири години, когато Борислава се съюзи с  бившето й гадже Джино Бианкалана. Тогава спечелилият от „Вип Брадър“ разтръби из медиите, че певицата изхвърлила от вкъщи си Борислава, с цел да живее с Наско Стоев. Джино се похвали, че той доста ценял сестрата на, по тази причина щял да й помогне да си откри квартира и работа. Тогава фолк певицата се изпокара грубо със сестра си Борислава и я зачерта от живота си.

Не я предложения нито на сватбата с Наско Стоев, нито да види племенника си.
Сестрана на Джена – Борислава, с някогашния на певицата Джино Бианкалана
Но фамилните драми на Джена не свършват дотук. Фолк певицата се изпокарала и с родителите си, шушукат из фолк средите. Майката и бащата на Джена не участваха на първия рожден ден на внука си, което е доста необичайно. В същото време, фолк певицата се обръща към  свекърите си Надя и Атанас Стоеви с  „мама“ и „татко“.

Джена се разсърдила на родителите си, че се пробвали да я помирят със сестра й Борислава. Певицата обаче го приела, че застават на страната на сестра й, което доста я обидило.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР