Джена най-сетне обясни на феновете си защо в края на

...
Джена най-сетне обясни на феновете си защо в края на
Коментари Харесай

Джена призна за дълга борба с ковид

Джена най-накрая изясни на почитателите си за какво в края на юли анулира всичките си участия. Оказа се, че певицата е преболедувала ковид, само че неразбираемо за какво е решила да държи заболяването в загадка. Китайската болест още предходната година изкараха по-известните нейни сътрудници като Галена, която умерено показа с почитателите за здравословното си положение.

Джена обаче реши да премълчи и едвам в този момент проговори в обществените мрежи за битката с коронавирус, която не е била доста лека. Тя е траяла близо 20 дни. “След дългото боледуване от неприятната болест Ковид, лека-полека се връщам към естественото. За благополучие и наслада минахме през това и към този момент сме добре. Обичам ви и ви искам щастливи и спокойни дни! “, написа звездата на „ Пайнер “.

По всичко проличава, че Джена към този момент изцяло се е възстановила и стремително обикаля п участия, като в края на месеца е приела две в един ден. Явно певицата се пробва да работи оптимално преди още веднъж кръчмите да затворят през есента.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР