Джена Коулман се събра отново с бившия си приятел Ричард

...
Джена Коулман се събра отново с бившия си приятел Ричард
Коментари Харесай

Джена Коулман се събра отново с бившия си приятел Ричард Мадън по време на пътуване до Барселона

Джена Коулман се събра още веднъж с някогашния си другар Ричард Мадън за континентална среща - девет години след раздялата им.

37-годишната звезда от „ Доктор Кой “ излизаше с артиста от „ Игра на тронове “ Ричард от 2011 година до 2015 година И до момента в който някои някогашни се борят да поддържат другарство, откакто връзката им се разпадне, наподобява, че Джена и 37-годишният Ричард са твърди другари през цялото това време години по-късно.

Бившата двойка беше цялата усмихната, до момента в който позираха за обща фотография, до момента в който разглеждаха улиците на Барселона. Отивайки в Instagram Stories, Джена показа фотография на себе си с Ричард, изглеждайки разчувствани, че са дружно в испанския град.

Снимката показваше Ричард с ослепителна усмивка, до момента в който носеше чифт тъмни слънчеви очила - до момента в който Джена също имаше лъчезарна усмивка, до момента в който носеше чифт слънчеви лъчи с квадратни рамки. Актрисата добави поредност от емотикони с испански байрак към изображението и го разгласява онлайн, с цел да го видят почитателите й.

Дже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР