Джена Кътчър може да не е познато име у нас,

...
Джена Кътчър може да не е познато име у нас,
Коментари Харесай

Когато килограмите нямат значение за любовта

Джена Кътчър може да не е познато име у нас, само че в последните дни любовната й история доби забележителна известност в обществените мрежи. 29-годишната американка има куп занимания - радио водещ, маркетинг експерт, фотограф. Освен това обича да учи хората по какъв начин да живеят, правейки това, което харесват.

Покрай всичките си задължения, Джена намира задоволително време и за още нещо обичано - своя брачен партньор. А, да, забравихме да поясним, че дамата влиза в графата plus-size. Но не без да желаеме, а изцяло преднамерено. Защото в тази любовта история сходно конкретизиране няма място.

Въпреки това, точно то изпъква на напред във времето. " Мисис извивки " и " Mистър шест плочки " (както самата тя шеговито обича да казва), се трансфораха във вдъхновeние за мнозина, само че и в мотив за завист и злоба за други.

Джена сама споделя, че при започване на връзката се е чувствала несигурна и се е питала по какъв начин с нейните килограми заслужава сходен съвършен мъж. А отговорът идва самичък след време - тежестта не е главният аршин за оценка на даден човек.

Да, брачният партньор й Дрю Кътчър е експерт по здравословно хранене и треньор. На описанието му в Instagram преди всичко гордо стои " брачен партньор на Джена Кътчър ". Той спортува интензивно и резултатите са забележими по цялото му тяло.

А естествено продължение на неговата мускулеста ръка е тази на жена му, която обича мощно. Обича, и да го демонстрира. Независимо от това, че тя е надалеч от визията, която предразсъдъците ни карат да допускаме, че би трябвало да има.

Джена театралничи по своя цялостен бански и извивките си. Споделя гордо и предизвиквайки злоба, че Дрю е приел всяка нейна извивка, гънка и пъпка през десетте години, в които са дружно. И не стопира да я кара да се усеща щастлива.

" Аз съм повече от моето тяло. Както е и той, както си и ти ", написа американката в Instagram. А фотографията на влюбените съпрузи има повече от 90 хиляди лайкове и куп споделяния като образец, че любовта не е сляпа, а просто не е повърхностна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР