Джена Джеймисън придоби световна популярност като порноактриса. Кариерата ѝ в

...
Джена Джеймисън придоби световна популярност като порноактриса. Кариерата ѝ в
Коментари Харесай

Тежкото изпитание, през което премина Джена Джеймисън

Джена Джеймисън закупи международна известност като порноактриса. Кариерата ѝ в киноиндустрията стартира през 1993 година и продължава близо 15 години. С днешна дата тя е сполучлив модел, публицист и бизнесдама, както и отдадена на фамилията майка на три деца.

За страдание обаче не всичко в живота на Джена е прелестно. В последните няколко години 49-годишната актриса страда от голям брой неприятни признаци като непрекъсната мускулна уязвимост и некадърност за вървене. А най-неприятното е, че и до ден сегашен болестта ѝ не е открито.



В началото на 2022 година самата Джена заяви в обществените мрежи, че е постъпила в болница, където е диагностицирана с необичаен синдром, наименуван Гилен-Баре - автоимунно разстройство, при което имунната система на тялото нападна нервите. Изтръпването на ръцете и краката са честo първи признаци, като може да се стигне до парализа на цялото тяло.

Впоследствие обаче се оказва, че на Джена е сложена неверна диагноза. И в последна сметка по този начин и не се схваща от какво страда звездата.



Хубавата вест е, че с днешна дата Джена се усеща доста по-добре. Още през юли 2022 година тя показа, че след мъчителното тестване стартира да върви още веднъж без непозната помощ. " Искам да покажа на целия свят, че към този момент мога да вървя сама. Не е по идеалния метод, само че най-малко съм на крайници ", сподели тя тогава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР