Джен и Брад неразделни във френската столица! Страхотна новина разтърси Холивуд

...
Джен и Брад неразделни във френската столица!
Страхотна новина разтърси Холивуд
Коментари Харесай

Холивуд гърми: Брад Пит и Дженифър Анистън заедно в Париж!

Джен и Брад неразделни във френската столица!
Страхотна вест раздруса Холивуд и направи щастливи милиони почитатели откакто се разчу, че Брад Пит е в Париж дружно с Дженифър Анистън. При това артистът отпътувал за Франция единствено поради екс брачната половинка си. Джен е там, с цел да снима втората част на „Убийство на яхтата“, съобщи In Touch.
 Дженифър Анистън
Джени и Брад – любовта още е жива

Анистът и Брад освен се виждат всеки ден, само че са отседнали в общ апартамент в най-луксозния парижки хотел „Четирите сезона“. Където единствено една от нощувките им коства баснословните 25 хиляди $. През времето, в което Джени снима, Брад се разхождал из красивите парижки улици, влизал в музеите и разглеждал изложения.

Същото правели и двамата през почивките на актрисата като се наслаждавали оптимално на престоя си там дружно. Най-хубавото било, че са надалеч от Америка и от Холивуд, където не можеш и крачка да пристъпиш умерено, без да ти се нахвърлят кръвожадни папараци.

„Сигурни сме, че ще се съберат, ще си дадат нов късмет. Те в действителност го вършат от няколко години – търсят се непрекъснато, поддържат връзка, а като са двамата лицата им сияят. Това е супер показателно, повече здраве“, разясняват пред медията източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР