Джема Лили, обвинена в убийството на 18-годишен младеж, заяви, че

...
Джема Лили, обвинена в убийството на 18-годишен младеж, заяви, че
Коментари Харесай

Прохождаща писателка закла младеж, за да напише книгата си за серийни убийци

Джема Лили, упрекната в убийството на 18-годишен юноша, съобщи, че е направила това поради книга, която тя е желала да посвети на серийните убийци. 26-годишната жена дружно със своя съседка бе изправена пред Върховния съд в Пърт, Австралия, написа в. " Индипендънт ".
Според следствието, двете дами са примамили Аарон Паджич, който е страдал от синдрома на Аспергер , в дома им, след което му нанесли няколко удара с нож и скрили тялото му в градината през юни 2016 година. Джема описа, че по този метод тя е изследвала методите за мъчения, които което е било належащо за написването на книгата ѝ. Жената отхвърля да е възнамерявала убийството овреме, макар, че в нейна книга с бележки е бил открит адреса на убития.

Джема също описа в съда за измислена книга с името Play Zone, която тя в началото е написала като компютърна игра, когато е била единствено на 16 години. По думите ѝ, основния воин се споделя SOS и той се придържа към " стила на усмивките ". " Той е сериен палач. Под лицето му са сложени магнити, с цел да може да си поставя разнообразни маски. Всяка жертва той отбелязва на подметката на обувката си, рисувайки на нея усмихващо се емотиконче ", сподели Джема Лили.

Съседката отхвърля обвиняванията в ликвидиране. По думите ѝ, тя единствено е пособия на Джема да скрие уликите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР