Джелани Мараж беше арестуван и обвинен през 2015 г. за

...
Джелани Мараж беше арестуван и обвинен през 2015 г. за
Коментари Харесай

Братът на Ники Минаж осъден за сексуално насилие над дете

Джелани Мараж беше задържан и упрекнат през 2015 година за полово принуждение над дете .

Асошиейтед прес оповестява, че 38-годишният Мараж е наказан за систематични полови актове, застрашавайки благополучието на дете, откакто е приет за отговорен в неведнъж обезчестяване за интервал от осем месеца на 11-годишно момиче .

Съдиите връчиха присъдата на Мараж в четвъртък (9 ноември) в областен съд в Насау. Присъдата е от 25 години затвор и влиза в действие на 14 декември .

Old throwback picture! I do not really do all this internet stuff and it's not even mine a fan page dm'd me! Happy Tuesday! I look serious, I mean business

Публикация, споделена от Jelani Maraj (@jelanimaraj) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Адвокатът на Мараж съобщи, че има намерение да апелира. " Имаме най-малко 50 въпроса, които не получиха отговор ", твърди юрист Дейвид Шварц. " Размерът на доказателствата, които имаме, които не бяха позволени в този случай, е необикновен. Никога не съм виждал нещо сходно. Аз съм шокиран ", добавя юристът.

Според отчетите на прокурора доказателствата за ДНК поддържат обвиняванията, че е открита спермата на Марадж върху пижамата на детето. По-малкият брат на момичето също удостовери, че е бил очевидец на едно от похищенията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР