Джефри Стар е не само сред най-популярните ютюбъри, но и

...
Джефри Стар е не само сред най-популярните ютюбъри, но и
Коментари Харесай

Защо няма да видим Джефри Стар в OnlyFans

Джефри Стар е освен измежду най-популярните ютюбъри, само че и измежду най-богатите. Той също по този начин се слави и с това, че споделя тъкмо това, което мисли. И нерядко се забърква в кавги.
 Джефри Стар, розовият сейф на влогъра и защо харчи парите си
В дрешника на Джефри Стар

Определено има какво да се види

През предходната година да вземем за пример се говореше, че има връзка с Кание Уест, до момента в който рапъра бе още женен за Ким Кардашиян. Тогава в особено видео Стар опроверга тези клюки.

Сега обаче от гостуването му в подкаста на Логан Пол - Impaulsive, разбираме още пикантни детайлности към него. В стичане на диалога Джефри Стар споделя, че към момента не му е време да пусне свое порно клипче в интернет.

Макар и да твърди, че в телефона си има видеа, на които се вижда по какъв начин прави орален секс с известни рапъри, в никакъв случай не изпраща напълно свои голи фотоси на никого. Просто тъй като има прекомерно доста за губене, а и не има вяра на никого.

Повод за тези разкрития са изказванията на Стар, че от OnlyFans са му предложили седемцифрена сума, с цел да се причисли към платформата и да основава наличие за тях. Ютюбърът не желае да разкрие каква тъкмо сума му е предлагана, само че след интервенция на Логан Пол излиза наяве, че най-вероятно става дума за над 5 милиона $.

Тогава Джефри Стар споделя, че може да изпълни акаунта си в OnlyFans с подготвени фотоси и видеа, които пази за персонално прилагане, само че сега не е на този стадий от живота си. Казва, че множеството хора, които разгласяват там, го вършат поради парите, а за него те не са движеща мощ, тъй като ги има.
 Сами Шийн, OnlyFans и какво сподели дъщерята на Чарли Шийн за решението си
Какво сподели дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Сами Шийн има възгледите си

Признава, че може би би трябвало да се усеща отегчен и да му е скучно, с цел да се причисли към уеб страницата за възрастни. Но пък го гризе мисълта, че по този метод не може да покаже на доста дами по какъв начин се прави орална обич.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР