ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Някои законодатели от Мисури подновяват

...
ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Някои законодатели от Мисури подновяват
Коментари Харесай

Законодателите от Мисури предлагат разрешаване на обвинения в убийства на жени, които са направили аборт

ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Някои законодатели от Мисури възобновяват апела към щата да предприеме стъпка против абортите, която отива по-далеч от известни анти- групите за аборти желаят да отидат и това не е спечелило доста мощ в нито един щат до момента: закон, който би разрешил обвинявания в убийства против дами, които вършат аборт.

Републиканците както в щатската Камара, по този начин и в Сената внесоха законопроекти с цел да бъдат прегледани в законодателната сесия, която стартира идващия месец, с цел да се приложат законите за убийства от името на жертва, която е „ неродено дете на всеки стадий от развиването си “.

Законопроектите ще оферират изключения, в случай че обвиненият е жена който прекъсва бременност, откакто е бил заставен или застрашен, или абортът е обезпечен от доктор, с цел да избави живота на бременната жена.

„ За мен става въпрос просто за отбрана на живота на бебето, както вършим всеки различен животът на индивида “, сподели пред Асошиейтед прес конгресменът Боб Титус, републиканец за пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР