Джеф Голдблум и съпругата му Емили Ливингстън превърнаха улиците на

...
Джеф Голдблум и съпругата му Емили Ливингстън превърнаха улиците на
Коментари Харесай

Звезда от „Джурасик свят: Господство“ се появи в Милано на Седмицата на модата

Джеф Голдблум и брачната половинка му Емили Ливингстън трансфораха улиците на Италия в собствен персонален фешън подиум, до момента в който се разхождаха през вчерашния ден в Милано.

69-годишната звезда от " Джурасик свят: Господство " изглеждаше захласнат от 39-годишната си брачна половинка гимнастичка, до момента в който се разхождаха вечерта.
Двамата подписаха брак през 2014 година и имат две деца: Чарли Оушън, на шест години, и Ривър Джо, на пет години.

Двойката безспорно се радва на малко време за отмора, откакто Джеф беше на промоционално турне за " Джурасик свят: Господство ".

В шестата част от франчайза " Джурасик парк " Джеф се превъплъти в ролята на надарения математик доктор Йън Малкълм в приключенския филм.

Д-р Малкълм специализира в теорията на хаоса и има мрачни прогнози за оцеляването на хората в този момент, когато на динозаврите им е разрешено да бродят по света.

Във кино лентата се завръщат и другите звезди от оргиналната трилогия - Лора Дърн и Сам Нийл.

Последният епизод на " Джурасик свят " доминира в боксофиса през уикенда за Деня на бащата, като завоюва 58,6 млн. $ в страната от 4 697 киносалона в Съединени американски щати.

В международен мащаб филмът е спечелил общо 623,4 млн. $ в боксофиса.

Филмът на Колин Тревъроу с бюджет от 185 млн. $ сега има безнадежден рейтинг от 30% от критиците (от 343 рецензии) и 78% от публиката в Rotten Tomatoes.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР