Джеф Безос и Лорън Санчес отпразнуваха любовта си един към

...
Джеф Безос и Лорън Санчес отпразнуваха любовта си един към
Коментари Харесай

Джеф Безос празнува любовта

Джеф Безос и Лорън Санчес отпразнуваха любовта си един към различен. Двамата спретнаха празненство на яхтата на милиардера, струваща 500 млн. $, и поканиха близки другари, които станаха съпричастни на специфичния момент. Пред " Page Six " източник разкрива, че празненството е било " непретенциозно " и се състояло в Италия. А измежду гостите участвал Бил Гейтс с приятелката си Пола Хърд.

Бившата брачна половинка на Рупърт Мърдок, американската предприемачка Уенди Мърдок, също била поканена, както и телевизионната продуцентка Фабиола Беракаса Бекман.

Припомняме, че през май Безос предложил на Санчес 20-каратов пръстен, откакто бяха " гаджета " близо пет години. По информация от " Page Six " предлагането се състояло единствено в наличието на тях двамата някъде в Испания, преди да заминат за Южна Франция за филмовия фестивал в Кан.

А пръстенът...той се прави оценка на 2,5 милиарда $.

Оттогава насам някогашната кореспондентка гордо показва блясъка си до Безос, придружавайки го на всяко пътешестване. Впрочем това е вторият път, в който Санчес ще се разноски до олтара. Преди това тя бе омъжена за Патрик Уайтсел, от който има наследник и щерка.

За Безос също е повторно. Преди Лорън той бе женен за Макензи Скот в продължение на 26 години.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР