Джебчии и автокрадци от вътрешността на страната "работят" във Варна

...
Джебчии и автокрадци от вътрешността на страната "работят" във Варна
Коментари Харесай

През лятото джебчиите и автокрадците от вътрешността на страната "са на работа" във Варна

Джебчии и автокрадци от вътрешността на страната "работят " във Варна през лятото, заяви през днешния ден комисар Андрей Ангелов, зам.-директор на полицията в крайморския град. По думите му и двата вида закононарушения са намалели спрямо предходната година. Особено при кражбите на коли снижението е съвсем двойно.

Според Ангелов обект на обири стават най-много колите междинен клас. Той посочи, че до момента жалбите от чужденци, станали жертва на автокрадците, са единици.

Гастрольори в града са и тези, които правят телефонни измами, добави комисар Ангелов. Той регистрира, че през първото шестмесечие на тази година в града са регистрирани три убийства, чиито причинители са разкрити. Полицаите са работили по 10 случая на изнасилвания. При половината от тях причинителите към този момент са хванати. По думите на Ангелов са регистрирани 8 въоръжени грабежа, четири от които са разкрити. За шестте месеца служителите на реда във Варненско са хванали повече от 46 кг хероин и са разрушили две наркооранжерии, в които е отглеждан канабис.

От началото на годината в района са регистрирани малко над 2 000 произшествия, 415 от които тежки. Загиналите са 13, а ранените - 535 души. Полицаите са лишили книжките на 1 317 извършители, издадените заповеди за преустановяване регистрацията на коли са 346. В региона са хванати 652 пияни и 28 дрогирани водачи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР