Джавад Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството на

...
Джавад Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството на
Коментари Харесай

Сираков привиква спешно петима играчи на Левски

Джавад Ел Джемили също ще бъде привикан от управлението на Левски с предложение за нов контракт. " Мач Телеграф " написа, че от " Герена " няма да чакат до зимата и още занапред стартират договаряния с петима играчи за нови контракти. Причината е, че актуалните им изтичат през идващото лято, а " сините " не желаят да се повтори обстановката с Андриан Краев и Жереми Петрис. Почти цяла есен управлението водеше диалози с тях, само че в последна сметка по този начин и не съумя да се разбере с играчите.

Сираков си призна, че е имал диалог с Марин Петков, който е част от карето, а в този момент идва ред и на подобен с Ел Джемили. " Сините " би трябвало много да внимават с него. Причината по тази причина е, че към този момент имат и съответна оферта на универсалния състезател. Както по-рано се писа, Фатих Карагюмрук дава 500 000 евро на Ел Джемили. На този стадий тази сума не задоволява шефовете на Левски. Освен това се твърди, че самият състезател се чувствал добре у нас и не бързал да бъде продаден в чужбина. Нещата обаче може да се трансформират, в случай че бъдат хвърлени по-големи пари на масата.
 Патрик-Габриел Галчев: Европа остава огромната цел за Левски
Патрик-Габриел Галчев: Европа остава огромната цел за Левски

" Ще се борим до последно "

Асен Митков, Пламен Андреев и Илиян Стефанов са другите, които " сините " желаят да задържат.

Освен това на " Герена " този път желаят играчите да бъдат почтени и да дадат бързи отговори на предложенията, които им се насочат, с цел да могат си създадат в точния момент сметката за новия сезон - какви играчи ще се вземат в този момент и какви през зимата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР