Джъстин и Хейли Бийбър смятат да заведат дело срещу пластичен

...
Джъстин и Хейли Бийбър смятат да заведат дело срещу пластичен
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли Бийбър ще съдят пластичен хирург - slava.bg

Джъстин и Хейли Бийбър считат да заведат дело против еластичен хирург от Бевърли Хилс. Причината са изказвания, които медикът е направил за супермодела в платформата TikTok.

Според правосъдния иск, доктор Даниел Барет е употребявал името и фотографията на Хейли, с цел да промотира своята процедура и да популяризира погрешни изказвания, че госпожа Бийбър си е правила пластични интервенции. Той също по този начин е упрекнат в нарушаване на авторски права, тъй като е употребявал песента „ Sorry “ на Джъстин Бийбър без неговото позволение.

Във видео, оповестено в TikTok, се вижда, че доктор Барет демонстрира две фотоси на Хейли, които са направени през разнообразни години. „ Обърнете внимание на носа. Какво мислите? Е, ще ви кажа какво да мислите. Мисля, че е невероятно да получите подобен резултат без помощта на някой като мен “, споделя той. Пластичният хирург прибавя, че госпожа Бийбър е претърпяла процедура за стягане на кожата, гениопластика и е поставила филъри в бузите и устните си.

Според юристите на семейство Бийбър, тези изказвания нарушават няколко човешки права на клиентите им, в това число потребление на името, личността и фотосите за подправена реклама. От доктор Барет се желае да се извини обществено и да отстрани всички изявления, които съдържат фотоси и други материали на двойката. Засега обаче той не счита да прави това и даже е запазил видеата в TikTok.

Хирургът споделя пред „ E!News “, че е желал да образова публиката по отношение на пластичните интервенции. „ Не съм желал да обидя Хейли Бийбър, а да споделя мнение за процедурите, които считам, че си е направила “, споделя доктор Барет. Само преди седмица Хейли упрекна и различен профил за това, че е употребявал нейни фотоси, с цел да промотира себе си. Тогава обществената мрежа беше Instagram и госпожа Бийбър помоли да се отстранен всички нейни снимки и да не се има вяра на такива неща.

„ Никога не съм си правила лицеви интервенции. Сравнявате мои фотоси от времето, когато съм била на 13 и в този момент, когато съм на 23. Разбира се, че ще има разлика “, споделя тя.

Източни: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР