Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от няколко месеца и

...
Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от няколко месеца и
Коментари Харесай

Ще имат ли скоро бебе Джъстин и Хейли

Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от няколко месеца и двамата са безапелационни, че животът като брачен партньор и брачна половинка е най-страхотното прекарване за тях. А откакто си споделиха " Да " пред олтара, разумният въпрос е по кое време да чакаме и наследници.

Той бе обиден и по време на гостуването на Джъстин Бийбър в шоуто на Елън ДеДженеръс. По думите му, той е оставил на брачната половинка си решението какъв брой деца да имат двамата , тъй като това си е нейното тяло.

Именно затова и изпълнителят, който към този момент е подготвен да бъде баща, не оказва напън над брачната половинка си по тематиката . Той доста добре схваща, че нейната работа е напълно обвързвана с метода, по който наподобява, по тази причина демонстрира самообладание. Все отново, Хейли е и на 23 години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Фев 14, 2020 в 11:12 PST

Въпреки че семейство Бийбър явно не са стигнали до безапелационното решение да преминат на идващия стадий от връзката си, ставайки родители, те постоянно вършат тренировки за зачеването .

Изпълнителят се пошегува, че двамата със брачната половинка му най обичат да гледат Netflix и да си почиват, само че под отмора в действителност има поради секс, който могат да вършат и по през целия ден .
 Джъстин Бийбър, началото на връзката му с Хейли Болдиун и по какъв начин го е наранила Селена Гомес
Изневерявали ли са си Джъстин и Хейли

Призраци на някогашни гаджета

Но бракът им надалеч не се крепи единствено на това. Бийбър е изрично, че фамилните взаимоотношения са страхотни, само че и комплицирани за поддържане , тъй като са нужни ежедневни старания - да обичаш, да уважаваш, да подкрепяш и да бъдеш толерантен към колегата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР