Джаро ми каза: Кураж!“ и ме подкрепи в моята борба

...
Джаро ми каза: Кураж!“ и ме подкрепи в моята борба
Коментари Харесай

Джаро със специални думи към Сашка Васева

Джаро ми сподели: „ Кураж! “ и ме поддържа в моята битка с заболяването, съобщи Сашка Васева пред „ Телеграф “.

Срещата сред артиста Михаил Билалов, който стана известен у нас с ролята си на мафиота Петър Туджаров - Джаро, и Сашка Васева е произлязла малко след концерта на певицата на тазгодишното издание на фестивала „ Пирин фолк “.

Двамата пуснаха такава фотография от Летния спектакъл в Сандански, там е и режисьорът Виктор Божинов. „ Исках особено да се фотографирам с Билалов, тъй като той е обичаният артист на мъжа ми “, добави Сашка.

Божинов и Билалов се радват на завръщането на Васева на сцената и даже театралничат с премиите й в ръце. Самата Сашка се трансформира в гвоздея на програмата на фестивала, откакто пребори израстък в мозъка и редица съпътстващи здравословни проблеми. На сцената тя се изяви с сътрудника си Юлиян Асенов, който не е известен на огромна част от хайлайфа, само че пък съумя да завоюва сърцата на публиката в Сандански.

Талантливият радомирец Юлиян и Дупнишката Мадона изправиха на крайници публиката, а феновете приветстваха бурно песента им „ Боже благи “. Журито отреди на дуета второ място в състезанието, а двамата бяха отличени и от журналистическото жури. Сашка Васева и Юлиян Асенов станаха носители и на премията " Свети Врач " на кмета на Сандански.

Припомняме ви, че точно от фестивала преди години блесна звездата на Васева. Силно усещане направи и наличието на Мишо Билалов и Виктор Божинов. Най-вероятно те са били в региона, където снимат „ Вина “ и са решили да уважат локалните и управата.
След 20 години пауза на „ Пирин фолк “ се завърна и фолкдивата Емилия, която не скри, че е разчувствана още веднъж да се качи на сцената, откъдето преди време е тръгнала и нейната кариера.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР