Джаред Лето иска да се завърне отново в ролята на

...
Джаред Лето иска да се завърне отново в ролята на
Коментари Харесай

Джаред Лето настоява за свой филм за Жокера

Джаред Лето желае да се завърне още веднъж в ролята на Жокера. Носителят на „ Оскар “ дебютира в облика през 2016 година с „ Отряд самоубийци “ и съгласно източници на The Hollywood Reporter артистът е приел извънредно персонално информацията, че Warner Bros. готвят филм за героя, само че под режисурата на Тод Филипс и с присъединяване на Хоакин Финикс. Според информацията, добита от изданието, Лето е извил ръцете на сътрудниците си в CAA, които съставляват и Филипс, както и тези на музикалния му управител Ървинг Азоф да се свържат с шефовете в Warners и да спрат плана.

Според различен доближен към Лето обаче фронтменът на Thirty Seconds To Mars не е отправял сходни претенции. Азоф, който към този момент не работи с музиканта, преквалифицирал се в артист, е отказал коментар. Същото са сторили и от Warners.

Сред аргументите за недоволството пък било обещанието на продуцентската компания, че точно Лето е щял да получи независим филм за Жокера. Дали поради въпросната поръчка или терзанията към по-мрачните настроения от кино лентата на Филипс, самите Warners, става известно, са заделили изненадващо дребен бюджет за заглавието с Хоакин Финикс (55 милиона $, за съпоставяне – този на „ Отряд самоубийци е 175 милиона $ или другояче казано „ Жокера “ е получил над три пъти по-малко средства за снимане – б.а.). Предполага се, част от екипа на компанията се е надявал по този метод да откаже Тод Филипс да осъществя кино лентата си.

Въпреки всичко, Лето продължава да работи добре с Warner Bros., като и сега снима крими трилъра Little Things дружно с Дензел Уошингтън и Реми Малек. Близък до обстановката в Warners обаче разяснява, че дните на артиста като Жокера са към този момент свършили. Той няма да взе участие в „ Хищни птици “, където фокусът ще е върху Марго Роби и нейната героиня Харли Куин. Няма да застане пред камерата и за „ Отряд самоубийци 2 “, режисиран от Джеймс Гън, който ще направи премиерата си през 2021 година

Източник: tialoto
Снимка: Esquire Middle East
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР