Джакпотът в лотарията Powerball в САЩ нарасна до колосалните 1,9

...
Джакпотът в лотарията Powerball в САЩ нарасна до колосалните 1,9
Коментари Харесай

Рекорд! Джакпот удари $1,9 милиарда

Джакпотът в лотарията Powerball в Съединени американски щати набъбна до колосалните 1,9 милиарда $, откакто никой не показа печеливш билет в тегленето в събота вечер, оповестиха чиновници на играта.

Приблизително 1,6 милиарда $, които бяха оповестени за разиграване в събота, бяха най-голямата премия в историята на
лотарията, допълват от Powerball.

За да завоюва огромната премия, играчът би трябвало да познае всичките шест " щастливи цифри ", в това число финалното, наречено Powerball. Печелившите цифри, изтеглени на 5 ноември, бяха 28,45,53,56,69 и Powerball 20.

Следващият късмет за купувачите на билети да завоюват
джакпота ще бъде тегленето в понеделник, макар че те ще би трябвало да се надяват на късмет от 1 към 292,2 милиона, с цел да си обезпечат облага.

Никой не е печелил
джакпота от 3 август насам, когато благополучен собственик на билет от Пенсилвания прибра над 200 милиона $, съгласно Powerball.

Парите от премиите от този момент порастват шеметно, носейки доста бизнес на бензиностанциите и будките за преса в Съединените щати, където лотариен билет за Powerball коства 2 $ на брой.

Победителите могат да решат да получат парите си на 30 заплащания за период от 29 години или еднократно заплащане в брой. И двата типа облаги се таксуват с федерални и локални налози.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР