Джакомо Бонавентура влезе в историята на италианския национален отбор. Халфът

...
Джакомо Бонавентура влезе в историята на италианския национален отбор. Халфът
Коментари Харесай

Бонавентура посвети гол на покойния си баща

Джакомо Бонавентура влезе в историята на италианския народен тим. Халфът на „ Фиорентина “ стана най-възрастният с дебют гол с фланелката на „ Скуадра адзура “, откакто се разписа против Малта за 4:0. Направи го на 34 години и 22 дни. Попадението пък посвети на своя татко, умрял през предходната година.

„ Това е необикновен миг за мен – изясни някогашният състезател на „ Милан “. – Вкарах с първия си удар. Изключително съм благополучен. Ще се насладя на довечера, само че от на следващия ден започваме да мислим за Англия. “
Точни бяха още Доменико Берарди на два пъти и Давиде Фратези. Домакините бяха без трима свои играчи, разследвани поради залагания в незаконни уеб сайтове – Сандро Тонали, Николо Дзаниоло и Николо Фаджоли от „ Ювентус “.
„ Беше значимо да спечелим три точки, без да поемаме опасности или безгрижно да се отнасяме към нашите отговорности – изясни Лучано Спалети, селекционер на Италия. - Отборът се развива добре. Вижда се това предпочитание да се опознаем по-добре и да играем добър футбол. Мачът във вторник на Уембли в действителност ще ни даде визия какви са нашите шансове “.

Именно на „ Уембли “ Италия подвигна третата си европейска купа през 2021 година след триумф над Англия с дузпи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР