ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Висшият министър на сигурността на Индонезия

...
ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Висшият министър на сигурността на Индонезия
Коментари Харесай

Индонезийски кандидат за вицепрезидент се оттегли като министър в кабинета преди изборите този месец

ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Висшият министър на сигурността на Индонезия сподели в четвъртък, че президентът Джоко Видодо е приел оставката му от кабинета преди изборите този месец.

Мохамад Махфуд MD разгласи в сряда, че подава оставка, с цел да се концентрира върху кандидатурата си за вицепрезидент на 14 февруари. Махфуд е заместител на някогашния губернатор на Централна Ява Ганджар Праново.

“ Днес публично и с почитание подадох оставката си на президента “, сподели Махфуд на конференция след среща с Видодо. „ Поради политическото развиване трябваше да се съсредоточа върху други отговорности и трябваше да подам оставка от кабинета. “

Наблюдатели споделиха, че Махфуд е подал оставка, тъй като се е чувствал все по-неудобно, до момента в който Pranowo подлагал на критика администрацията на Widodo по време на акцията.

Оставката на Махфуд пристигна на фона на спекулации и отчети в локалните медии за други евентуални оставки на кабинета преди изборите. Гласуването е тройна конкуренция сред Праново, някогашния г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР