ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Чужди лидери поздравиха министъра на отбраната

...
ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Чужди лидери поздравиха министъра на отбраната
Коментари Харесай

Как Прабово Субианто, бивш генерал, който никога не е заемал изборна длъжност, ще ръководи Индонезия?

ДЖАКАРТА, Индонезия (АП) — Чужди водачи поздравиха министъра на защитата Прабово Субианто за очевидната му победа на президентските избори в Индонезия, до момента в който деятели за права го назова опасност. Но по какъв начин ще ръководи остава нестабилно след акция, в която даде няколко съответни обещания, с изключение на последователност с известния напускащ президент.

72-годишният някогашен военачалник в никакъв случай не е заемал изборна служба. Той ще управлява голяма, разнообразна островна нация, чиято стопанска система процъфтява на фона на мощното международно търсене на нейните естествени запаси, само че ще би трябвало да се бори с световните стопански проблеми и районните напрежения в Азия, където се обрисуват териториални спорове и съперничеството сред Съединени американски щати и Китай огромен.

Резултатът от изборите постави завършек на дългото завръщане на Субианто, който беше изпъден от индонезийската войска поради обвинявания, че хората му са изтезавали дисиденти, и му беше неразрешено да пътува до Съединените щати и Австралия в продължение на години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР