Джак Ръсел Териерите са жизнени и енергични кучета, които са

...
Джак Ръсел Териерите са жизнени и енергични кучета, които са
Коментари Харесай

С кои породи кучета се разбира джак ръсел териер?

Джак Ръсел Териерите са витални и енергични кучета, които са известни със своята просветеност, преданост и високи равнища на сила. Тези кучета са известни измежду притежателите на домашни любимци, които обичат дейните и игриви домашни любимци.

Важно е обаче да се означи, че джак ръсел териерът може да бъде много волеви и може да не се схваща добре с други кучета. Така че е извънредно значимо да намерите порода кучета, която е съвместима с тяхната персона и енергийни равнища.

Ето някои породи кучета, с които джак ръсел териерите могат да се схващат:

Парсън Ръсел Териер

Парсън Ръсел Териер е непосредствен родственик на Джак Ръсел Териер и тези две породи имат доста общи неща, в това число техните равнища на сила и палавост. В резултат на това Джак Ръсел Териерите и Парсън Ръсел Териерите постоянно се схващат добре и им е прелестно да играят дружно.

Бордър териер

Бордър териерът е друга порода, която е сходна на Джак Ръсел Териера във връзка с равнищата на сила и палавост. Тези кучета са извънредно дейни и обичат да тичат и да си играят, което ги прави подобаващ за Джак Ръсел Териери.

 Бордър териер

Плъх териер

Плъх териер е друга порода, която е сходна на Джак Ръсел териер. Тези кучета са доста енергични и игриви и постоянно се схващат добре с Джак Ръсел Териери.

Чихуахуа

Въпреки дребния си размер, чихуахуа са доста енергични кучета, които се схващат с джак ръсел териерите. Тези кучета са известни и със своята палавост и обич към упражненията, което ги прави подобаващ за Джак Ръсел Териери.

Австралийски териер

 Австралийски териер

Австралийският териер е друга порода, която е сходна на Джак Ръсел Териера във връзка с равнищата на сила и палавост. Тези кучета са доста дейни и обичат да бягат и да играят, което ги прави подобаващ за Джак Ръсел Териери.

В умозаключение, джак ръсел териерът може да се схваща добре с други породи кучета, които са сходни във връзка с равнищата на сила и палавост. Въпреки това е значимо постоянно да наблюдавате всяко взаимоотношение сред кучетата, с цел да сте сигурни, че са в сигурност и щастливи. Преди да доведете ново куче в дома си, постоянно е добра концепция да помолите експерт да оцени съвместимостта на сегашния ви домакински любим с възможни нови попълнения.

Вижте още:

- Отглеждане на джак ръсел и дете;

- Плюсове и минуси на джак ръсела;

- С кои животни се схващат джак ръселите;

- Цени и разгласи за джак ръсел.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР