Джак НИКЪЛСЪН & Анджелика ХЮСТЪН Април 1974 В нюйоркското студио

...
Джак НИКЪЛСЪН & Анджелика ХЮСТЪН Април 1974 В нюйоркското студио
Коментари Харесай

Любов, страст, раздяла ♥ Три знаменити двойки от корицата на Interview Magazine

Джак НИКЪЛСЪН & Анджелика ХЮСТЪН
Април 1974
В нюйоркското студио на фотографа Клаус Лука, двамата влюбени идват  с черна лимузина. Изглеждат като най-щастливата двойка на земята. Нищо, че през 17-те години на горещия им любовен романс е имало време и за обич, и за зрелищни кавги. По думите на Никълсън – към 2000. Толкова са дамите, с които е бил.

ДЖАК: Запознахме се в моя дом в Лос Анджелис. Тя е срамежлива. Макар пред камерата неразбираемо от кое място да събира храброст – тъкмо това прави Анджелика превъзходен модел. Нали по този начин, скъпа? (намигва и се усмихва дяволито).

АНДЖЕЛИКА: Не зная по какъв начин кажа, кое най-вече обичам у Джак. Той ме разсмива. Знаете ли, кое е най-интересното? Такива мъже като него към този момент няма. Джак е същински. Той кара кръвта ми да кипи. Влюбих се в него от пръв взор. Когато с компания отидох в дома му за първи път, споделих на приятелката си, какво мисля за него. Тя пък отиде и му рапортува всичко. Исках земята  да се отвори и да ме  погълне, толкоз се срамих, само че Джак се оказа джентълмен - даже не се разсмя.

МАДОНА & Шон ПЕН
Декември 1985
В изявление, скоро след сватбата на Мадона и Шон Пен, певицата трогателно пее песни, отдадени на своя обичан. Семейният живот на двете суперзвезди е съпроводен от кавги и побои, които довеждат до раздялата им през 1988-ма.

„ Сега, когато съм влюбена, всичките  ми песни са единствено за него. А преди да  направя каквото и да било, първо запитвам Шон – „ Е, това харесва ли ти? ” – Мадона.

Преди месец, Мадона и Шон Пен още веднъж бяха видяни дружно. Певицата в никакъв случай не е криела, че той е любовта на живота й, а дали това е нов любовен Ренесанс, времето ще покаже.

Аксел РОУЗ & Стефани СИЙМУР
Май 1992
Във видеото на Guns N’ Roses, November Rain, Стефани се омъжва за Аксел. В живота обаче, тази двойка по този начин и не узаконява връзките си. Бурната обич, коментирана надлъж и простор от медии и публиката, продължава две години.

Скоро след раздялата с Аксел, Стефани свързва живота си с Питър Брант, чиято издателска къща разгласява и списанието Interview. „ На тези фотоси ние със Стефани нищо не обсъждахме - я дай да те целуна, в този момент ти ме прегърни, или по-добре двамата да се облегнем на стената, а? – по този начин говореше Стефани. Беше непринудено и отлично! ”, споделя за тази фотосесия Аксел.

По материал на interviewrussia.ru

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР