Джъд Тръмп не срещна проблем да се присъедини към бившите

...
Джъд Тръмп не срещна проблем да се присъедини към бившите
Коментари Харесай

Тръмп се присъедини към Робъртсън и Дзюнхуей във втория кръг на турнира в Йорк

 Стана ясна схемата за Откритото състезание на Англия по снукър
Джъд Тръмп не срещна проблем да се причисли към някогашните първенци на Динг Джунхуй и Нийл Робъртсън във вторият кръг на Откритото състезание на Англия, което се организира в Йорк

Световният номер пет и спечелилият за 2011 година направи брейкове от 128 и 113 точки, не оставяйки шансове на Дейвид Лили.

" Не играх добре, въпреки резултатът да е хвалебствен ", споделя 29-годишният англичанин пред Би Би Си. " Направих няколко значими позволения, само че се почувствах малко ръждясал. Това е нов шампионат, ново място, разнообразни условия, тъй че просто се опитваш да продължиш по-напред ", продължава Тръмп.

" Имам малко шанс тук и там, само че не желая да бъда прекомерно суров към себе си, а и не желая да демонстрирам най-хубавата си игра в началото на шампионата ".

Кайрън Уилсън също не срещна компликации в дуела си против Анди Лий от Хонг Конг. Англичанинът записа четири халф-сенчъри брейка, a за край направи и сенчъри брейк. Уилсън, който към момента не е прекосявал трети кръг, сподели че резултатът е добър, и такава победа е идеалният старт на шампионата. " Не се оправям добре тук, само че това е огромен шампионат и аз желая да се показва на равнище ".

Двукратните първенци Нийл Робъртсън и Динг Джунхуй не губеха време и също не престават напред. Китаецът потегли постепенно, само че победи с 6-1 Адам Стефанов от Полша, а Робъртсън загуби два фрейма против дебютанта Кишан Хирани.

Джак Лисовски от Англия продължава да е в добра форма, побеждавайки Жанг Жианканг, а някогашният международен първенец за 1997 година, Кен Дохърти навакса пасив от 2-0 фрейма против Юан Суджин от Китай. Ирландецът ще се изправи против Рони О`Съливан, стига Ракетата да победи Люк Симъндс в четвъртък. " Чакам с неспокойствие. Ако играя против Рони нямам какво да изгубвам. Никой не би ми дал шансове, само че мога да печеля и просто ще се любувам, каквото и да стане ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР