Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, обяви, че закрива фирмата си

...
Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, обяви, че закрива фирмата си
Коментари Харесай

Мегз фалира, закри фирмата си - slava.bg

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, разгласи, че закрива компанията си за облекла. Тя не пожела да разкрие същинската причина за края на начинанието си. Факт, че е по-добре да разгласи банкрут след множеството инспекции от Национална агенция за приходите и записаните укрити приходи.

Вместо да прогласи неуспеха си, тя употребява други доводи за закриване на марката си.

„ На 22.01.2011 сътворих сайта ни www.megz.eu. Сега на 22.01.2021 ще станат 10 години от съществуването му и на тази дата ще го затворя. Това, което беше MEGZ тези 10 години, към този момент не е това, в което имам вяра. Аз съм друга, времето е друго и споделям довиждане на този интервал от живота си “, изясни в обществените мрежи Каканашева и добави: „ Това е решение, премисляно и планувано много от дълго време. Смело съм стъпила на всичко, което градих 10 години, не затварям него. Дори не споделям довиждане и на MEGZ. Само на формата, под която тя работеше. Един ден, в случай че го усетя, ще го основа по различен метод “.

Проблемите на дизайнерката започнаха още преди няколко години. При многото инспекции на компанията бе открито, че сдружението употребява подправени фактури за покупка на платове и документи за тяхното качество. Според заключенията на приходната организация става дума за спестени налози за над 40 хиляди лева, излиза наяве от протоколите по делото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР