Дизайнерката Мегз, която постоянно парадира с модната си империя и

...
Дизайнерката Мегз, която постоянно парадира с модната си империя и
Коментари Харесай

Арменската църква във Варна осъди Мегз

Дизайнерката Мегз, която непрекъснато парадира с стилната си империя и солидните облаги от нея, е завлякла Арменската черква във Варна с хиляди левове.

С Блиц се свърза Оханес Паникян, който е представител на арменската черква в регионалния град. От описа му излиза наяве, че тя е спряла да заплаща наем за нает от нея магазин по отношение на нейната дизайнерска активност, който е благосъстоятелност на обителта. Тези наеми са от значително значение на арменската черква във Варна, защото с парите тя се поддържа и действа.

"Вследствие на обстоятелството, че Мегз не си заплаща, ние с изключение на, че нямаме пари, в този момент се наложи да я съдим. Вероятно става въпрос за куха компания, която се намира в град Раковски ", а тя може би работи по някаква скица, допусна Паникян пред медията ни.

Паникян изпрати до редакцията ни и изпълнителен лист, от който излиза наяве, че Районният съд в Пловдив е разпоредил длъжникът "МЕГЗ " ЕООД, със седалище в град Раковски, да изплати на Арменската черква във Варна сумата от 4498,83 лв., без лихвите. Припомняме, че в. ШОУ разкри, че ненаситна дизайнерка на облекла лапа по половин милион месечно от Китай.

Мегз не разгласява този факт, защото се срами да каже, че точно китайците изкупуват парцалките ѝ. Тя се пробва да се наложи на нашия пазар и да си завоюва прозвището българската Ким Кардашиан, само че с сходни дейности надали вдъхва доверие на клиентелата си. Необяснимо е и за какво не си заплаща наема, а се е стигнало до срамната обстановка да я принуждават с изпълнителен лист от съда да стори това.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР