Дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз, прочула се напоследък с драматичните си обяснения

...
Дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз, прочула се напоследък с драматичните си обяснения
Коментари Харесай

Мегз катастрофира и рани възрастна жена

Дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз, прочула се в последно време с трагичните си пояснения в обич към арестувания транспортен необут Румен Рончев, катастрофира в родния си град Раковски. Тя карала първокласния джип "Мерцедес ML " без брошура, не спряла на стоп и се натресла в "Хонда ". 71-годишна пътничка във втората кола е била откарана в болница за наблюдаване. Пробите за алкохол на 28-годишната Мегз и лидерът на потърпевшия автомобил, който е на 74 година, са негативни.
"Свидетелството на Каканашева е краткотрайно отнето поради предходно нарушаване на закона за придвижване. Произшествието в Раковски е отработено по административен ред. Съставен й е акт ", обясниха от полицията.
Каканашева е под гаранция от 10 000 лв., защото дружно с обичания си Рончев и братовчед си Антон Лесов е упрекната в застрахователна машинация. През септември м. година била инсценирана кражба на лизинговия "Мерцедес " на Мегз, оценен за 98 000 лева Колата обаче е открита по-късно в двора на Лесов, който пък е на независимост с подписка. Транспортният необут Румен Рончев към момента е в ареста. На всяко съвещание за обжалване на мярката му за неотклонение дизайнерката издебва комфортен миг, с цел да му каже, че го обича. Юристи дефинират осъществяванията й в правосъдните зали като "сапунка " от вида "Дързост и хубост ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР